Šperky na tělo - LEPIDLO
search
  • Šperky na tělo - LEPIDLO

Šperky na tělo - LEPIDLO

199,00 Kč
()
Počet
Skladem

visa

Lepivá báze na tělo a vlasy SO.nia BareSkin Adhesive Gloss byla vytvořena pro opakovanou aplikaci šperků SO.nia BareSkin Jewels. Díky této lepidlové bázi budou šperky držet na vašem těle několik dní. Tato báze je vhodná pro všechny typy pleti a má potřebné zdravotnické atesty.

Použití: naneste malé množství lepivé báze na spodní stranu ornamentu a přitiskněte na Vámi zvolené místo. Po aplikaci báze zprůhlední.

Kůže musí být před aplikací čistá a odmaštěná. Při správné aplikaci je ornament odolný vůči vodě a drobnému oděru. Pro aplikaci SO.nia Makeup Art Collection (jednotlivé krystaly) aplikujte lepivou bázi nejprve na očištěnou kůži či vlasy a poté vložte krystaly. Vše nechte zaschnout po dobu 2 minut.

Před aplikací do vlasů, vlasy uhlaďte, aplikujte lak na vlasy pro ochranu a poté aplikujte šperk běžným způsobem. Pro odstranění šperku z vlasů jej pomalu sejměte za glitrový základ (ne krystaly), poté vlasy umyjte, aplikujte kondicionér a mokré vlasy rozčesejte jemným hřebenem.

Před aplikací protřepejte obsah a před prvním použitím proveďte alergický test nanesením malého množství na kůži. Není určeno k vnitřnímu užití, vyhněte se vniknutí přípravku do očí a na poraněnou pokožku. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších 3 let.

Způsob uchování: skladujte v tmavém a suchém prostředí, nevystavujte přímému slunečnímu záření a teplotám pod 6 °C nad 28 °C.

Upozornění: Lepivá báze není určena k vnitřnímu užití, vyhněte se styku s poraněnou pokožkou. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších 3 let.

Složení: Acrylates Copolymer, Water, Sodium Bicarbonate

obsah: 4 ml

ONxx0101

jednotková cena