WOODEN CITY 3D puzzle Automobil Hot Rod Limitovaná edice 142 dílů

1 689,00 Kč
()
Počet

visa
Klasický americký vůz Hot Rod s velkými motory upravený pro vyšší rychlost. Tento model má několik skvělých detailů jako jsou dveře, které se otevírají se zastavením, a také poznávací značku jako ve skutečném autě! Náš dřevěný Hot-Rod má plnou sadu pohybových funkcí a při pohledu na toto auto shora přes střechu uvidíte také detailní motor, dvojité sedadlo i řadicí páku. A samozřejmě nádherný design, díky kterému si Hot Rod zamilujete! Model má několik detailů skutečného automobilu: - dveře, které se otevírají se zastavením, - poznávací značku, - přední otočná kola, - setrvačníkový mechanismus, - vratná kola, - detailní motor, - dvojité sedadlo, - řadící páku. 3D puzzle WOODEN CITY Hot Rod je skvělým dárkem pro každého milovníka klasických amerických vozů.
Obtížnost: 3 z 5 (střední - dle rozdělení Wooden City) Orientační doba na složení: 3 hodiny Měřítko: 1:32
Dřevěné 3D puzzle WOODEN CITY jsou detailně propracované funkční mechanické modely, které se skládají bez lepidla nebo nářadí. Jsou vyrobeny z ekologických dřevěných materiálů - kvalitní březové překližky. S mechanickými dřevěnými puzzle WOODEN CITY zažijete hodiny zábavy při skládání a poznáte převody, gumičkové motory, ozubená kolečka a další součástky z bezprostřední blízkosti.

funkční mechanický model
skládání bez použití lepidla nebo nářadí
kvalitní zpracování z přírodního materiálu
propracované detaily
obrázkový návod
na obale je QR kód pro stažení el.návodu

UPOZORNĚNÍ: K sestavení je třeba ulamovací nůž, nůžky, brusný papír a svíčku z vosku (není součástí výrobku). Pro správné fungování a bezproblémový provoz je potřeba nápravy a ozubená kolečka navoskovat.
Rozměr složeného puzzle cca 17 x 7,8 x 6 cm
UU157258

Parametry

Materiál
dřevo - překližka
Počet dílků
142
Rozměry krabice (balení)
20,5 x 15 x 4,8 cm
Rozměr složeného puzzle cca
17 x 7,8 x 6 cm
Věk
od 14 let
Doba hraní
180 minut

jednotková cena