WOODEN CITY 3D dřevěné puzzle Escape room: Puzzle Box 149 dílků

999,00 Kč
()
Počet

visa
Odemknutí Puzzle boxu s hádankami ze série Escape Room je víc než jen hmatový zážitek - je to cesta do historie. Když se ponoříte hlouběji, pečlivé rytiny vás lákají blíž a připomínají ikonické symboly templářů a zednářů. Mohla by mezi těmito dvěma řády existovat skrytá spojitost? Složitě vyryté nápisy nejsou jen na okrasu; slouží jako klíč k rozluštění složitého mechanismu schránky, který má chránit její cenný obsah před zvědavýma očima. Hledáte dárek, který vynikne? Tohle je dobrodružství v krabici ideální pro nadšence a milovníky historie, hlavolamů nebo kohokoli se zálibou v jedinečných věcech - darovat tento výtvor znamená darovat zážitek, výzvu a příběh, který čeká na vyprávění.

Na této cestě není spojencem síla, klíčem je jemnost.
Každá část se bez námahy sladí a zajistí hladké sestavení.
Řešení čekají na objevení logickým uvažováním.

Orientační doba na složení: 5 hodin Obtížnost: 3,5
Dřevěné 3D puzzle WOODEN CITY jsou detailně propracované funkční mechanické modely, které se skládají bez lepidla nebo nářadí. Jsou vyrobeny z ekologických dřevěných materiálů - kvalitní březové překližky. S mechanickými dřevěnými puzzle WOODEN CITY zažijete hodiny zábavy při skládání a poznáte převody, gumičkové motory, ozubená kolečka a další součástky z bezprostřední blízkosti.

funkční mechanický model
skládání bez použití lepidla nebo nářadí
kvalitní zpracování z přírodního materiálu
propracované detaily
návod ke stažení pomocí QR kódu na obale

UPOZORNĚNÍ: K sestavení je třeba ulamovací nůž, nůžky, brusný papír a svíčku z vosku (není součástí výrobku). Pro správné fungování a bezproblémový provoz je potřeba nápravy a ozubená kolečka navoskovat.

Rozměr složeného puzzle cca 8,7 x 9,5 x 9,5 cm
UU157267

Parametry

Materiál
dřevo - překližka
Počet dílků
149
Rozměry krabice (balení)
24 x 17,5 x 2,8 cm
Rozměr složeného puzzle cca
8,7 x 9,5 x 9,5 cm
Věk
od 14 let
Doba hraní
5 hodin

jednotková cena